İZEM LİVALI HAYAT





Bu blogda aradığınız değişik fikirler,anlık sürprizler,eğlenceli zamanlar,tarifler,organizasyonlar bulabilir VEEE İZEM LİVA İLE ANNESİNİN GÜNLERİ...




İZEM LİVALI HAYAT MUTLULUK,KARŞILIKSIZ AŞK,GÜLEN YÜZLER DEMEK....



23 Temmuz 2012 Pazartesi

MİNİK İKİ EL,KÜÇÜCÜK HIZLI ATAN BİR KALP,NASILDA DEĞİŞTİRİRMİŞ İNSANIN DÜNYASINI..




Bir insanın dünyası nasılmı değişir?
Nasılda değişti dünyam seninle birden nasıl anne olunurmuş gelir gelmez yaşattın bana, bütün bebeklere benimmiş gibi bakar oldum,senin sevdiğin herşey benimde ilklerim oldu artık.Sevdiğin pisiler ve yavruları sanki daha önce bu kadar tatlı gelmiyordu.Deniz sen girene kadar daha bir soğuktu daha aklıma gelmeyen nice anlar senden sonra daha bir anlamlı minik kuzum..
Tamamen bir minik kalp hayatına girdiğinde,hatta anne karnına düştüğünde değişmeye başlar.O minik kalp için ;nefes alır,onun için yaşar olursun.Bebeğin uyusun diye gecelerce uykusuz kalmaya,yemek yesin diye her türlü şirinlikleri yapmaya,dışarı çıkıp biraz güneş alsın diye yorgunlukları görmezden gelir ne olursa olsun zaman yaratırsın.Tv de sadece o  mutlu olsun gülsün diye her zaman LULİ tvyi izlersin.Kendinden çok ona birşeyler almak için can atarsın.
Minik prensesim hayatıma girdiğin andan itibaren sihirli bir değnekle değişitirdin yaşamımı.Varlığınla dahada büyüdük,olgunlaştık.Hafta sonlarından sonra Pazartesiler hiç bu kadar zor gelmemişti yıllarca,senden ayrılacağım üzüntüsü pazardan başlar oldu.
Bebeğim o dünyaları verebileceğim mis kokuna,sabahları uyandığın andan itibaren beni gördüğündeki gülümseme,senle geçen her saniyeme ÇOK ŞÜKÜR.
Umutlarım,gelecek kaygılarım,yaşama sebebim İYKİ GELDİN..Bikaç ay sonra bir sene olacak tanışalı binlerce şükür seni verene..ALLAH yüzündeki gülümsemeyi,insanlara olan sevgini her geçen gün çoğaltsın ANNEM.

2 yorum:

  1. :))) ne güzel yazmıssın böyle, yıllar sonra mink kelebeğin bunları okuduğunda bakalım ne diyecek?

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim zeynepcim ona hazırladığım günlüğüm var her yaptıklarını yazdığım büyüdüğünde vereceğim

    YanıtlaSil

peki sizce ?