İZEM LİVALI HAYAT





Bu blogda aradığınız değişik fikirler,anlık sürprizler,eğlenceli zamanlar,tarifler,organizasyonlar bulabilir VEEE İZEM LİVA İLE ANNESİNİN GÜNLERİ...




İZEM LİVALI HAYAT MUTLULUK,KARŞILIKSIZ AŞK,GÜLEN YÜZLER DEMEK....



12 Temmuz 2012 Perşembe

BEBEKLER İÇİN YAZ ALIŞVERİŞİ

Çocuklar için güneş hem yararlı hem zararlı bir durum.yazın onları olabildiğince zararlarından korumak için ben bir anne olarak çok araştırdım sonunda kızımİZEM LİVA için bu güneş koruyucusunu tercih ettim.Araştırmalarıma göre ne kadar koruma yükselirse o kadar kimyasal kullanımı fazlalaşıyormuş bu krem 30korumalı ve dışarı çıkarken uyguluyoruz son zamanlarda herhangibi güneş yanığı söz konusu olmadı umarım tatildede olmaz.

TruKid Sunny Days Doğal Koruyucu SPF 30

 
Amerikalı kar amacı gütmeyen dernek, Environmental Working Group (Çevresel Çalışma Grubu)'un yaptığı araştırmalarda insan vücuduna zararı en az olan ve 2011'in en iyi güneş kremleri arasında bir çok defa birinci seçildi. Trukid sunnydays spf 30; Mineral içerlikli olup, aynı zamanda E vitamini, yeşil çay ekstresi, nar suyu gibi besleyici bileşenler içerir.
 
İçinde kesinlikle Bispenol-A (BPA), Paraben,Gluten, Sls,1-4 Dioxane,Phthalate gibi kimyasallar ve Vitamin A bulunmuyor. 0-6 AY arası bebeklerde (TRUBABY SPF 30 Çocuklarda, hassas ciltlerde, hamile ve emziren bayanlarda UVA ve UVB ışınlarını keserek etkili koruma sağlıyor.
 
Yeni seri Trukid Sunny days ve Tru Baby Sunny days güneş koruyucular son kullanma tarihi 2014 yılına kadardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

peki sizce ?