İZEM LİVALI HAYAT





Bu blogda aradığınız değişik fikirler,anlık sürprizler,eğlenceli zamanlar,tarifler,organizasyonlar bulabilir VEEE İZEM LİVA İLE ANNESİNİN GÜNLERİ...




İZEM LİVALI HAYAT MUTLULUK,KARŞILIKSIZ AŞK,GÜLEN YÜZLER DEMEK....



31 Ekim 2012 Çarşamba

ÖZEL GÜNLER İÇİN YENİ FİKİRLER!!!

Ben kızımın doğum gününde yapmıştım.

ADIDA İYİ DİLEKLER KARTLARIYDI
Bu nedir mi resimde tam görünmemişte olabilir kızımın ilk adını pembe etiketli harflerle üzerinde midye ve deniz kabuğu olan aslında düğün davetiyesi olaark gelen kutuya yapıştırdım.
İnternetten çıkardığım küçük ayıcıklı kartlarıda gelecek kişi sayısı kadar hazırlayıp içerisine koydum kutu bir kaç bölmeli idi içerisine pembe gül yaprakları kokulu...
Dilek kartları ve kutusu iki Ablamız Fulya ve Çağla tarafından konuklar arasında gezdirildi İZEM LİVA'nın ilk doğum günü için sevdikleri notlar bıraktı kızıma büyüdüğünde bu notları hediye etmek için saklıyorum:)
Yazılan kartlarımız Gülşah teyzemizin doğumunda hediye getirdiği çikolata sepetimiz olan resimdeki pembe bebek arabasında toplandı.
Değişik ve güzel bir anı olacağını düşünüyorum bizimkisi 1YAŞ içindi benzer fikirleri sizlerde düşünebilirsiniz özel günler için.

DİLERSENİZ BENDE SİZLERE FARKLI GÜNLER İÇİN HAZIRLAYABİLİRİM..

BOOLLL GÜNEŞLİ,GÜLEN YÜZLÜ GÜNLERİNİZ OLSUNN

6 yorum:

  1. sanki yıllar sonra bakınca, fıstığın yüzündeki hoş tebessümü hissediyorum...

    YanıtlaSil
  2. inş. canım zaten hep onlar için değilmi çabalarımız,güzel anıları olsun diye sizin prensede yapalım bir dahaki doğum gününde:))

    YanıtlaSil
  3. İnsan aynı düşüncelere sahip kişilerle karşılaşınca seviniyor.Tebrik ederim.Bunlar geleceğe yapılan güzel yatırımlar....Allah kızınıza da uzun ömürler versin.Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..aynı düşünceler konusunada katılıyorum blogunuzu çok beğendim ince,zarif resimler,renklerle dolu..

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık, çok hoş bir anı saklıyor İzem'in annesi:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederiz beyaz bezelye.bilmiyorum varmı çocuğunuz ama çocuk olunca dünya onun üzerine kuruluyor:))

    YanıtlaSil

peki sizce ?